Ποιοι είμαστε

Μερικά λόγια για εμάς.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΕ.Π.Α.Μ.Α. ΛΙΜΙΤΕΔ

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον νυν διευθυντή της και ιδιοκτήτη της Κενδέα Κυριάκου, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον κατασκευαστικό τομέα σαν εργάτης και στην πορεία σαν τεχνίτης οικοδόμος.  Έχοντας βλέψεις για κάτι περισσότερο, ξεκίνησε παράλληλα με την δουλειά και εκπαίδευση για απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων στον κατασκευαστικό τομέα, όπου με το πέρασμα του χρόνου κατάφερε να εργάζεται ως υπεύθυνος επίβλεψης τεχνικών έργων (εργοδηγός).

Αφού εργάστηκε αρκετά χρόνια  αποκτώντας την κατάλληλη εμπειρία και γνώση, το 1996 αποφάσισε να ιδρύσει την δική του κατασκευαστική εταιρεία δίνοντας το όνομα ΚΕ.ΠΑ.ΜΑ ΛΤΔ, το οποίο προέκυψε από τα αρχικά των ονομάτων των υιών του.

Στα πρώτα χρόνια της, η εταιρεία ΚΕ.ΠΑ.ΜΑ ΛΤΔ κατασκεύαζε κυρίως μικρά κατασκευαστικά έργα. Με την πάροδο των χρόνων, κτίζοντας γερά θεμέλια, κατάφερε μια σταθερή και ανοδική πορεία στον κατασκευαστικό τομέα.  Σήμερα, έχει την εμπειρία και την άδεια για την εξολοκλήρου ανέγερση τεχνικών έργων που κατατάσσονται μέχρι και την Β’ τάξη έργων.

Η Ομάδα μας

``Ποιότητα ετών σταθερή σαν το μπετόν ``